Om L-Argiplex

L-Argiplex Total är ett mångsidigt kosttillskott som passar människor i livets alla skeden. En kombinationsprodukt som bidrar till normal sexlust, vitalitet och motverkar trötthet. Vi vill vara en inspirerande, ärlig och stöttande axel att luta sig mot – så att du får lust till mer.

L-Argiplex Total Man

L-Argiplex Total Man är särskilt anpassad efter mannens behov, med magnesium och zink. Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Magnesium bidrar till normal energiomsättning och muskelfunktion.

L-Argiplex Total Kvinna

L-Argiplex Total Kvinna är särskilt anpassad efter kvinnans behov, med tillägg av B-vitaminer och Biotin. Biotin är bra för huden och slemhinnorna i kvinnans underliv, bland annat för fuktningen av slemhinnorna. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Produkten innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet.

L-Argiplex lustgel

L-Argiplex Lustgel är en värmande och stimulerande Lustgel för en ökad förhöjd njutning. Känslan av gelen kan variera något men uppfattas ofta som pirrade, samt växlande värmande, kylande och lustfylld.

Köp även från våra återförsäljare