Frågor och svar

QAL-100 är Jabushes unika formula bestående av Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans har en unik förmåga att tränga ner i huden och aktivera hudcellerna.

Jabushe är ett revolutionerande resultat av svensk forskning. Studien bakom Jabushes unika formula QAL-100 har godkänts och granskats av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset i Stockholm (2001) samt blev, som första skönhetsprodukt någonsin, publicerad i en av värdens mest ansedda medicinska tidskrifter, the British Journal of Dermatology (2003:149:841-849).

Alla Jabushe hudvårdsprodukter är utvecklade i Sverige och tillverkas i vår egen produktionsanläggning i Habo utanför Jönköping.

Nej, alla Jabushes hudvårdsprodukter har 100% veganskt innehåll.

Alla våra produkter har dokumenterad effekt och har forskning som grund. I tillägg till detta är många av Jabushes produkter multifunktionsprodukter – en kombinerad dag- och nattkräm, ansiktsrengöring och eye make up remover i ett, eller en peeling och mask kombo. En snabb och effektiv hudvårdsrutin för dagens upptagna kvinna.

Jabushes produkter innehåller ingredienser som verkligen aktiverar huden och har synliga, dokumenterade resultat. Vissa av våra produkter passar inte personer med hudåkommor och/eller väldigt känslig hud.

Detta berör huvudsakligen de Jabushe-produkter som innehåller QAL-100. Använd på följande sätt:

Första veckan: varannan dag

Andra veckan: en gång dagligen

Tredje veckan: morgon och kväll

Jabushe Original Cream är vår mest aktiva ansiktskräm med maximalt resultat mot hudens ålderstecken. Jabushe Soft Cream innehåller mindre av Jabushes unika formula QAL-100 och passar dig som börjar se de allra första ålderstecknen eller har något känsligare hud.

Jabushe är aktiv hudvård. När de aktiva ämnena tränger ner i huden är det inte ovanligt att en stickande och värmande känsla uppstår. Denna effekt är normal och avtar med tiden.

Ja. Addera gärna solskydd vid användning av någon av Jabushes produkter som innehåller QAL-100. Vi rekommenderar alltid solskydd innan solexponering oavsett, men det är extra viktigt när man använder aktiv hudvård.

Det innebär att du får både ansiktsrengöring och eye make up remover i en och samma produkt. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion är effektiv men skonsam när den rengör huden från make up, föroreningar, smuts och talg.

Det är en kombinationsprodukt som både förbättrar hudstrukturen, rengör på djupet, mjukgör och ger lyster åt din hud.

Nej, vissa av Jabushes produkter passar alla hudtyper, även känslig hud.

Jabushe Intense Moisture Protection är kombinerad dag-/nattkräm som lugnar och vårdar känslig hud, återfuktar och skyddar huden mot yttre miljöpåverkan.

Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion rengör huden skonsamt men effektivt utan att torka ut.

Jabushe 3 in 1 Peeling Mask rengör huden på djupet, mjukgör och ger lyster. Den innehåller syra, men det är en mild pha syra som fungerar för alla hudtyper.

Jabushe Collagen Bonuskort utgick 2022-03-31. För att förenkla för dig som kund så har vi plockat bort bonuskortet. Istället kommer vi att ha fler och vassare erbjudanden hos våra återförsäljare framåt – så håll ögonen öppna!