Vi är väldigt glada över vårt samarbete med programledaren Jessica Almenäs. Jessica är en jordnära person med personlig framtoning – en kvinna mitt i livet med många järn i elden. Hon har en framgångsrik karriär men är samtidigt mån om familjelivet och att ta hand om sig, sin hälsa och sitt utseende. Kort sagt är hon en person som många kan relatera till och en väldigt bra representant för det som Jabushe står för – att vara stolt och nöjd i sitt eget skinn.

Så här säger Jessica som samarbetet:

Varför har du valt att bli varumärkesambassadör för Jabushe?

”Jag testade Jabushe i en månad innan jag bestämde mig för att bli ambassadör. Jag gillade produkterna direkt. Det känns att de är aktiva och verkligen jobbar för min hud. Eftersom jag har passerat 40 så måste jag tänka mer på hur jag tar hand om min hud och använda hudvård som hjälper till. Jag har tänkt se pigg och fräsch ut i många år framöver! Jag gillar också att Jabushe är ett svenskt märke där allt produceras i Sverige och att produkter är baserade på svensk seriös forskning och kliniska studier. De har ju faktiskt dokumenterad effekt, vilket det inte är så många som kan skryta med. Det är också kanon att all Jabushes hudvård är vegansk.”

 

Vad tycker du är svårast när det gäller att hitta hudvårdsprodukter som passar?

”Skönhetsmarknaden är en djungel och det är inte lätt att hitta rätt. Jag tycker man ska anpassa hudvården efter sin ålder och hudtyp. När man bli äldre behöver man lite mer aktiva produkter. Sen får man prova sig fram helt enkelt. Man märker ju ganska fort om det är en perfect match eller inte. Det man ofta blir lurad av är priset. Man tror instinktivt att det dyraste måste vara det bästa. Det håller jag inte med om.”

Jessica Almenäs Varumärkesambassadör för Jabushe

Hur ser din skönhets-/hudvårdsrutin ut?

”Jag tränar mycket och har ett jobb där jag använder mycket smink så därför är jag extra noga med rengöring och tvättar ansiktet med Jabushe Cleansing Lotion både morgon och kväll. Skönaste rengöringen nånsin! På morgonen använder jag Jabushe Intense Moisture Protection och Jabushe Eye lift serum som är suveränt för mina pollensvullna ögon. På kvällen använder jag Jabushe Original, den använder jag bara en gång om dagen eftersom den är väldigt aktiv och min hud är lite känslig, speciellt vintertid. Runt ögonen smörjer jag på Jabushe Eye Cream. Jag dricker också Jabushes Collagen varje dag för att jobba med huden inifrån.”

Jessica Almenäs Varumärkesambassadör för Jabushe

Hur underlättar Jabushe för dig i din vardag?

”Tack vare Jabushes multifunktionsprodukter är min hudvårdsrutin både snabb och enkel. Jag har aldrig haft tid att ägna särskilt många minuter per dag åt det. Tid är en bristvara när man jobbar som en dåre, har tre barn och lever ett aktivt liv i övrigt.
Jabushes sortiment består av relativt få produkter som täcker alla mina behov och som också är enkla att ta med sig när man reser.”

 

Hur håller du sig så snygg och fräsch? (bortsett från själva hudvårdsrutinen)

”Tyvärr får jag inte så mycket sömn som jag skulle behöva pga en ettåring som inte har sovit en hel natt i sitt liv.. När man slarvar med sömnen syns det direkt i ansiktet. Men i övrigt rör jag på mig mycket, vilket är bra för både kropp och knopp. Jag försöker vara ute en stund varje dag för att få frisk luft och solljus. Dricker mycket vatten, äter mycket grönsaker och yogar hyfsat regelbundet. Sen sitter nog också en del i mina norrländska gener, haha.”